فرآیند درمانی فیبریلاسیون دهلیزی در بیمارستان های ایران
نویسندگان
چکیده
زمینه و هدف: عدم توجه به دستورالعمل های استاندارد موجود، موجب وخامت پیامد در مبتلایان به فیبریلاسیون دهلیزی و در نهایت افزایش بار مالی تحمیل شده بر پیکره نظام اقتصادی جوامع خواهد شد. لذا در مطالعه حاضر تصمیم بر ارزیابی عملکرد مواجهه با بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی شد. روش کار: اقدامات درمانی اتخاذ شده در 506 بیمار مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از تعیین استاندارد طلایی (پروتکل انجمن قلب آمریکا) و جمع آوری داده ها از شاخص کاپا (κ) جهت ارزیابی inter-rater reliability بین اقدامات صورت گرفته توسط پزشکان با استاندارد طلایی استفاده شد. یافته ها: شایع ترین اقدام در کنترل ضربان تجویز دیگوکسین بود که استفاده از آن برطبق استاندارد طلایی، در اغلب موارد اندیکاسیونی ندارد. ضریب کاپای بدست آمده در این زمینه برابر با 12/0 (14/0-096/0- :ci 95%) می باشد که در طبقه ضعیف قرار دارد بدین مفهوم که اقدامات ارائه شده توسط پزشکان فاصله زیادی با استاندارد طلایی دارد (0001/0>p). ضریب کاپای بدست آمده در خصوص درمان های ضدانعقادی نیز برابر 07/0 (023/0=p؛ 14/0-001/0-:ci 95%) بود. بنابراین میزان سازگاری درمان ضدانعقادی اتخاذ شده توسط پزشکان با استاندارد طلایی در سطح ضعیفی قرار دارد. نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد درصد کثیری از پزشکان، از استانداردهای درمانی آگاهی نداشته و همچنان از روش های قدیمی استفاده می کنند. همین امر ممکن است موجب بروز پیامدهای خطرناک بیماری و افزایش بار تحمیل شده بر بیمار و سیستم بهداشت و درمان کشور گردد.
منابع مشابه
فرآیند درمانی فیبریلاسیون دهلیزی در بیمارستان های ایران
Background: Lack of attention to standardized guidelines has caused tragic outcome in patients with atrial fibrillation and ultimately increase of financial burden imposed on the community structure of the economic system. Therefore, the present study was aimed to assess the exposure of patients with atrial fibrillation. Methods: A total of 506 patients with atrial fibrillation were...
متن کاملاولین گزارش فیبریلاسیون دهلیزی اسب در ایران
یک راCس اسب تروبرد با نشانههای بالینی بیاشتهایی، از دست دادن وزن، کارایی ضعیف و عفونت کیسه اسکروتال متعاقب اختهکردن مراجعه و مورد معاینه بالینی قرار گرفت. به علت نامنظمی ریتم قلب، ECG ثبت شد و با توجه به نشانههای الکتروکاردیوگرافی فیربراسیون دهلیزی تشخیص داده شد. به نظر میرسد این نخستین گزارش فیربراسیون دهلیزی در اسب در ایران است.مجله تحقیقات دامپزشکی،1386، دوره 62، شماره 2،55-53.
متن کاملاولین گزارش فیبریلاسیون دهلیزی اسب در ایران
یک راcس اسب تروبرد با نشانه های بالینی بی اشتهایی، از دست دادن وزن، کارایی ضعیف و عفونت کیسه اسکروتال متعاقب اخته کردن مراجعه و مورد معاینه بالینی قرار گرفت. به علت نامنظمی ریتم قلب، ecg ثبت شد و با توجه به نشانه های الکتروکاردیوگرافی فیربراسیون دهلیزی تشخیص داده شد. به نظر می رسد این نخستین گزارش فیربراسیون دهلیزی در اسب در ایران است.مجله تحقیقات دامپزشکی،1386، دوره 62، شماره 2،55 -53.
متن کاملتحلیل سریهای زمانی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی
چکیده زمینه و هدف: فیبریلاسیون دهلیزی یکی از شایع ترین بینظمیهای قلبی است. روش های آماری و تحلیل داده انجام گرفته در این بیماری، در اکثر مواقع بر روی الکتروگرام های درون دهلیزی بوده است؛ درحالیکه بررسی الکتروکاردیوگرام سطحی قلب در بررسی و تشخیص این بیماری بسیار شایع تر است. هدف از مطالعه حاضر بررسی اختلالات سیگنالی قلب در بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی با استفاده از الکتروکاردیوگرام سطح...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
عنوان ژورنال:
مجله علوم پزشکی رازیجلد ۲۱، شماره ۱۲۶، صفحات ۴۳-۵۴
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023